Tenisziskola Szávay Ágival

 

Kiknek ajánlott a tenisziskola?

Minden korosztály számára tartunk tanfolyamokat, de kiemelt korosztályaink a 6-16 éves korcsoportba tartoznak. Kezdő, vagy akár haladó gyermekeket is egyaránt vállalunk, külön minden szintre kidolgozott speciális edzésprogramokkal. Így érjük el a lehető leggyorsabb fejlődést mindenkinél.

 

 

Ki garantálja a tanfolyamok minőségét?

Szávay Ági magyar profi teniszezőnő és olimpikon a garancia arra, hogy a lehető legjobb felkészítő edzéseket biztosítjuk. Ági tudja, hogy miként kell elsajátítani a teniszt, hisz kitartásával és a tenisz iránti alázatával a világranglista 13-ik helyére teniszezte fel magát és ötszörös WTA tornagyőzelmet is maga mögött tudhat. Ezen felül sok éve oktat teniszt és a Play and Stay oktatói licensz, illetve az amerikai USPTR professional képesítés birtokában van, amik alapján tanítunk mi is.

 

Egyéni, vagy csoportos órák vannak?

Nálunk mindkét típusú edzésformára van lehetőség, személyre szabottan adunk tanácsot a tanulni vágyónak a lehető legjobb fejlődés érdekében. Miután szakmailag felvázoltuk az egyéni és a csoportos órák előnyeit, mindenki kiválasztja a neki legjobb edzésformát. Természetesen van lehetőség váltani egyénire, vagy csoportosra is az edzések megkezdése után is.

 

Bármilyen további kérdése lenne a tenisziskolával kapcsolatban, hívja a
+36 70 453 0808-as telefonszámot, vagy írjon a tenisziskola@szavayagi.hu email címre!