Szávay Ági Tenisz Klub

 

Házirend

 

1. A Testnevelési Egyetem (TF) oktatási tevékenysége elsőbbséget élvez, amelyhez minden bérlő és pályahasználó köteles alkalmazkodni.

2. Amennyiben emiatt (1. pont) az órák elmaradnak vagy módosításra kerülnek, a pályahasználók reklamációval nem élhetnek. Az elmaradt órák, előzetes egyeztetés alapján, a foglaltságok függvényében pótolhatók.

3. A Testnevelési Egyetem hallgatói és oktatói állományának tanárai a pályákat előzetes bejelentés alapján (24 órával az igényelt időpont előtt), és a pályafoglaltság függvényében, hétköznap 10:00 és 15:00 között térítésmentesen használhatják. Ettől eltérő esetben rájuk is a pályahasználat általános feltételei és díjszabásai vonatkoznak. Amennyiben 10:00 és 15:00 között külsős partnerrel játszanak, akkor a mindenkori pályadíj felét fizetik. 10:00 és 15:00 között állandó foglalás nem lehetséges.

4. A Szávay Ági Tenisziskolán kívül a klubban más tenisziskola csak az üzemeltető előzetes engedélyével működhet.

5. Gyermekek részére teniszoktatás az üzemeltető előzetes engedélyéhez kötött.

6. Az edzés/pályahasználat egész órakor kezdődik és óra 55 percig tart. A maradék 5 percben a játékosok a pályát karbantartani/lehúzni kötelesek!

7. A pályák kizárólag teniszcipőben és megfelelő öltözékben használhatók.

8. A pályák a lefoglalt időpont előtt legkevesebb 24 órával a +36 30 655 8392-es telefonszámon, a tenisz@szavayagi.hu email címen, vagy személyesen térítésmentesen lemondhatók vagy a foglalás időpontja módosítható. Bérlettel rendelkező vendégeink a szezon ideje alatt pótolhatják óráikat (szezonbérlet esetén max. 4 alkalommal, 10 alkalmas bérlet esetén max. 1 alkalommal). Az időben lemondott órák pótlása a pályák foglaltságának függvényében lehetséges.

9. 24 órán belüli lemondás, módosítás esetén, a bérlettel nem rendelkező vendégeink a pálya díjának megtérítéséig klubunkban nem sportolhatnak. Ugyanez érvényes az edzővel való játék esetére is.

10. Bérletes vendégeink 24 órán belüli lemondás esetén az elmaradt órát nem pótolhatják, módosításra térítésmentesen már nincs lehetőség.

11. Bérletes vendégeink részére az eső miatt elmaradt órák pótolhatóak, azonban ugyanazokat az idősávokat, pályákat garantálni nem áll módunkban.

12. A pályák játékra való esetleges alkalmatlanságát (pl.: eső) az üzemeltető dönti el.

13. Az előre kifizetett bérletek csak az adott szezonban vehetők igénybe!

14. Az öltözőben és a pályákon hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk.

15. Minden játékos köteles a fair play szellemében sportolni!

16. A pályahasználóknak törekedniük kell a tisztaság megőrzésére és a berendezési tárgyak állagának megóvására.

17. A teniszpályát mindenki a saját felelősségére használja.

18. A sporttevékenység sérülésveszélyes, ezekért felelősséget nem vállalunk.

19. Alkoholt és/vagy drogot fogyasztók a pályákat nem használhatják.

20. A tenisz klub területén a parkolás bérletes vendégeink részére ingyenes.

21. A teljes épület-, sportpályák, ill. a parkolók ellenőrzése és a beléptetési-, valamint biztonsági szempontból kockázatos területek ellenőrzése állandóan üzemelő video (kamera) rendszerrel történik. A felvételeket a jogszabályi előírásoknak megfelelően tároljuk, ill. amennyiben a felhasználására nem kerül sor, abban az esetben a felvételeket végérvényesen (ugyancsak a jogszabályok szerint) töröljük. A felvételek kiadása kizárólag az arra jogosult hatóság számára történhet.

22. A házirendet be nem tartók a Klubból kitilthatók.

23. Szolgáltatásaink igénybevételével minden vendégünk automatikusan tudomásul veszi és elfogadja működési- és házirendünket.

24. A házirend nem ismerete senkit sem mentesít a szabályok betartása és azok megszegésének következményei alól.

 

Hatályos: 2017. szeptember 11-től visszavonásig.